Dienstverlening - EasyAccounts Dienstverlening

Laatst bijgewerkt op 14 feb 2021
Ga naar de inhoud
 
Wat ú moet weten...
Als ondernemer bent u druk in de weer, indien u bijvoorbeeld ZZP-er bent doet u alle werkzaamheden zelf. U moet echt overal aan denken. Een assistent in dienst nemen is geen optie….te duur. Ook moet u nog ff een nieuw logo bedenken en o…ja…de website moet ook nog worden aangepast? Dan is er ook nog de administratie, waar u eigenlijk niet aan toe komt. U heeft hier niet altijd de kennis voor in huis of tijd en zin voor. Maar u bent wel verplicht uw administratie duidelijk en overzichtelijk in te richten omdat er btw aan de belastingdienst moet worden afgedragen.

Wij geven u een voorbeeld;        
In de praktijk betekent dat u de volgende zaken moet ordenen en bijhouden:
 
  • Facturen die u zelf uitschrijft.
  • Facturen die u moet betalen.
  • De uitgaven.
  • De ontvangsten.
  • Bankafschriften
  • Intracommunautaire transacties.
  • Ingevoerde goederen uit derde landen (niet-EU landen).
  • Uitgevoerde goederen naar derde landen (niet-EU landen).
  • Privégebruik van goederen en diensten.
  • Inkoop en verkoopadministratie als er sprake is van de BTW margeregeling.

U heeft het druk, uw partner moet bijspringen en voor de kinderen moet er opvang worden geregeld en kinderopvangtoeslag worden aangevraagd. Kortom…….

Wat nu?
Over al deze zaken houdt EasyAccounts Dienstverlening voor u de vinger aan de pols.

Wat wij voor ú kunnen doen...
Wij kunnen u hierbij helpen, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en kennen de klappen van de zweep. Wij willen onze ervaringen graag met u delen. Het bijhouden van een administratie vergt voor u vaak veel tijd, energie en ergernis. U heeft wéér geen weekend gehad om u te ontspannen. Er liggen te veel administratieve zaken die nog afgehandeld moeten worden waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. Wij zijn echt van alle markten thuis door onze jarenlange expertise op gebied van boekhoudingen, secretariële werkzaamheden en reclame & design in diverse branches. Wij nemen u letterlijk bij de hand.

EasyAccounts Dienstverlening...
Kan u hierbij prima behulpzaam zijn, wij zijn hier immers helemaal in gespecialiseerd.  U moet doen waar u goed in bent en wij doen voor u waar wij goed in zijn. Wij helpen u optimaal gebruik te maken van onze diensten. Onze dienstverlening omvat een breed scala van werkzaamheden, wij zijn specialisten voor het midden- en kleinbedrijf, de ZZP-er en de startende ondernemer ongeacht de sector.
U kunt er ook voor kiezen dat wij u virtueel assisteren op verschillende werkzaamheden.
Terug naar de inhoud