Zandkrab 18,

5658AD, Eindhoven

+31 40 291 22 33

Kantooruren

Kantoor bereikbaar van

Ma - Vrij: 9:00uur - 17:30uur

Dienstverlening

Wat ú moet weten…
Als ondernemer bent u druk in de weer, indien u bijvoorbeeld ZZP-er bent doet u alle werkzaamheden zelf. U moet echt overal aan denken. Een assistent in dienst nemen is geen optie….te duur. Ook moet u nog ff een nieuw logo bedenken en o…ja…de website moet ook nog worden aangepast? Dan is er ook nog de administratie, waar u eigenlijk niet aan toe komt. U heeft hier niet altijd de kennis voor in huis of tijd en zin voor. Maar u bent wel verplicht uw administratie duidelijk en overzichtelijk in te richten omdat er btw aan de belastingdienst moet worden afgedragen.

Wij geven u een voorbeeld;
In de praktijk betekent dat u de volgende zaken moet ordenen en bijhouden:

  • Facturen die u zelf uitschrijft.
  • Facturen die u moet betalen.
  • De uitgaven.
  • De ontvangsten.
  • Bankafschriften
  • Intracommunautaire transacties.
  • Ingevoerde goederen uit derde landen (niet-EU landen).
  • Uitgevoerde goederen naar derde landen (niet-EU landen).
  • Privégebruik van goederen en diensten.
  • Inkoop en verkoopadministratie als er sprake is van de BTW margeregeling.

U heeft het druk, uw partner moet bijspringen en voor de kinderen moet er opvang worden geregeld en kinderopvangtoeslag worden aangevraagd. Kortom…….

Wat wij voor ú kunnen doen…
Wij kunnen u hierbij helpen, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en kennen de klappen van de zweep. Wij willen onze ervaringen graag met u delen. Het bijhouden van een administratie vergt voor u vaak veel tijd, energie en ergernis. U heeft wéér geen weekend gehad om u te ontspannen. Er liggen te veel administratieve zaken die nog afgehandeld moeten worden waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. Wij zijn echt van alle markten thuis door onze jarenlange expertise op gebied van boekhoudingen, secretariële werkzaamheden en reclame & design in diverse branches. Wij nemen u letterlijk bij de hand.

EasyAccounts Dienstverlening…
Kan u hierbij prima behulpzaam zijn, wij zijn hier immers helemaal in gespecialiseerd.  U moet doen waar u goed in bent en wij doen voor u waar wij goed in zijn. Wij helpen u optimaal gebruik te maken van onze diensten. Onze dienstverlening omvat een breed scala van werkzaamheden, wij zijn specialisten voor het midden- en kleinbedrijf, de ZZP-er en de startende ondernemer ongeacht de sector.

U kunt er ook voor kiezen dat wij u assisteren Virtueel Assistent (VA)met verschillende werkzaamheden.

youtuber, blogger, screenwriter-2838945.jpg
error: Content is protected !!