Zandkrab 18,

5658AD, Eindhoven

+31 40 291 22 33

Kantooruren

Kantoor bereikbaar van

Ma - Vrij: 9:00uur - 17:30uur

RECLAME & ADVIES

Onder onze dienstverlening zit Reclame en Advies. Ronald heeft meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Hij heeft zijn eigen reclame bedrijf gehad met meer dan 15 medewerkers, dus kent hij echt de klappen van de zweep. Wij kunnen de startende ondernemer nu nog beter van dienst zijn en ook bij het ontwerp van zijn/haar logo helpen. U hoeft hiervoor niet naar een ander bedrijf want EasyAccounts heeft voor uw gemak alles onder één dak!

Waar je aan kunt denken bij het opzetten van een nieuw bedrijf!
Als startende ondernemer heb je al snel een bedrijfsnaam bedacht en hierbij heb je een eigen huisstijl nodig. Wij denken met je mee…. Je visitekaartje is het visitekaartjes van jouw bedrijf. Het eerste echte marketinginstrument dat je tot je beschikking hebt. Dit introductiekartonnetje verdient daarom wel wat speciale aandacht. Een opvallend visitekaartje kan een gesprek op gang brengen en een goede indruk achterlaten. Je wilt immers aan iedereen kenbaar maken dat jouw bedrijf bestaat. Je visitekaartje moet wel uitnodigend zijn om bij jou of je website op ‘visite’ te komen. Je kunt zoveel meer met een visitekaartje doen om aanvullende informatie te verstrekken of het kaartje leuker te maken.  Je kunt de vorm van het kaartje aanpassen, het kaartje transparant maken of een blanco kaartje geven waar je ter plekke je naam en gegevens op vermeld. Als jouw bedrijfsnaam niets over de bedrijfsactiviteiten zegt gebruik dan een slogan bijv. “werving en selectie van overheidspersoneel” dan wordt het wel duidelijk. Denk goed na over wat je wel en niet op je kaartje vermeld zodat men je kaartje bewaart.

Kortom voor de bedrijfspresentatie is het dus heel belangrijk dat je goed voor de dag komt. Dus denk aan het volgende;

 • Ontwerp logo
 • Ontwerp visitekaartjes
 • Ontwerp briefpapier / factuur
 • Ontwerp website / email-naam
 • Ontwerp banner/vlaggendoek


Webdesign…
Internet is op de dag van vandaag een machtig medium, als ondernemer kun je hier goed gebruik van maken.  De klant kan een heleboel informatie van je bedrijf terug vinden via internet. Dus het is een pre om als ondernemer (starter) een goede website en presentatie te maken van jouw eigen bedrijf.

Waar je aan kunt denken bij een goede website!

 1. Een goede domeinnaam bedenken
 2. Zorg dat je een naam hebt die kort en krachtig is en goed in het gehoor ligt en goed te onthouden. Zorg dat ze jouw site goed terug kunnen vinden via internet.
 3. Wie naar een succesvolle website streeft, zorgt ervoor dat de website in beweging is. Niet zozeer door doorlopend nieuwe onderwerpen toe te voegen of nieuwe navigatie en vormgeving te introduceren, maar door te zorgen dat de inhoud doorlopend actueel gehouden wordt en door te zorgen dat de website werkelijk iets toevoegt aan de bedrijfsdoelstellingen. Dit proces vereist zorgvuldige aandacht en voortdurende ontwikkeling. Want een website die niet aan de verwachtingen voldoet, kan een bedrijf een slechte naam bezorgen.

Wij van EasyAccounts kunnen u hierbij helpen om een goede bedrijfspresentatie neer te zetten, neem hiervoor contact met ons op……. easyaccounts.nl

Starters-aanbieding:

 • uw eigen logo
 • starters-website  (zelf de tekst aanleveren)
 • 500 stuks luxe gelamineerde visitekaartjes,  aan 2 kanten bedrukt

*(neem contact met ons op)

huwae voorkant
error: Content is protected !!