Zandkrab 18,

5658AD, Eindhoven

+31 40 291 22 33

Kantooruren

Kantoor bereikbaar van

Ma - Vrij: 9:00uur - 17:30uur

DE ONDERNEMER / ZZP-ER

Een startende ondernemer heeft het druk en heeft al zijn tijd en energie nodig om zich te concentreren op zijn hoofdactiviteit, het voeren van de zojuist gestarte onderneming. De starter moet vaak van alle markten thuis zijn en moet overal aan denken. Zijn grootste valkuil is te denken dat hij alles alleen kan en moet doen. De meeste starters halen het tweede ondernemersjaar niet zonder goed advies en begeleiding.

Bijvoorbeeld;
over de administratie wordt niet goed na gedacht…..ach ’ t komt wel…….aan het einde van het kwartaal krijgt de ondernemer een bericht dat de omzetbelasting aangifte nog even moet worden gedaan…en door onwetendheid worden bij de aangifte veelal fouten gemaakt. Dit resulteert dan weer dat er bij de belastingdienst een bel kan gaan rinkelen en dat de starter een bezoekje van de inspecteur krijgt.

Geen nood... EasyAccounts neemt u als starter letterlijk bij de hand!

Wij geven u letterlijk tools in handen hoe uw administratie bij te houden, zonder dat het u teveel kopzorgen kost. Gewoon Easy…makkelijk.Wij begeleiden u en verzorgen uw administratie en regelen uw belastingzaken.
Zie ook onze Virtuele assistent.

Ook zijn wij een goede partner voor gastouders en gastouderbureaus. Het is voor gastouders voordelig om als ondernemer ZZP-er aan de slag te gaan. Dit kan op jaarbasis al gauw enkele duizenden euro’s aan belastinggeld besparen. Zie de zelfstandige gastouder.

Download hier de uitgebreide informatie ZZP-er/gastouder en de voorbeeld berekening.

Wilt u als gastouder gaan werken? Ga direct naar de hoofdsite van gastouderbureau RoodkapjeMeerhoven
Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij geven u vooraf duidelijkheid over onze werkzaamheden en kosten, welke op uur-basis worden berekend. In overleg kan er ook tegen een vast all-in tarief per periodeverwerking worden afgesproken.

Neem gerust met ons contact op  info@easyaccounts.nl

error: Content is protected !!